AV - Møderum

AV løsninger til møde- og konferencelokaler, bestyrelseslokaler m.m.

Vores udvalg af professionelt udstyr er stort og kommer fra leverandører som hver især er førende indenfor deres område.


Om I ønsker en stor løsning eller en lille enkel løsning, står vi til rådighed.


Audio:

Professionelle højttalersystemer som ofte bygges ind i væg eller loft forandrer ethvert mødelokale og giver sanserne fuld valuta på oplevelsesbarometeret.

Visuel:

Når præsentationerne kører skal billedet stå roligt og skarpt. Det kræves at alle let kan læse og se præsentationen, - også på afstand. Skærme fra SHARP opfylder præcis disse krav og er derfor vores foretrukne leverandør af digitale skærme som kommer i størrelser fra 32´- 90´. Større løsninger klares som videovæg og her er der igen mange muligheder. .


Egner lokalet sig ikke til en skærm så anbefaler vi projektor baserede løsninger som kommer i mange afskygninger men da vi altid lægger stor vægt på, at alle får en god oplvelse så forhandler kun hvad vi ved virker.Kommunikation:

Hvor ofte ser vi ikke et møde eller præsentation starte med adskillige kabler som ingen ved hvad skal bruges til, stik som ikke passer, uskarp projektor, manglende fjernbetjening osv.

Med vores trådløse løsninger vil præsentationen komme på skærm eller lærred på få sekunder og giver alle en god oplevelse. Alle mødedeltagere har derudover mulighed for at dele deres skærm med resten af lokalet via en simpel men professionel trådløs løsning som virker med MAC, PC, tablet eller iPhone.

Dette smarte tilbehør er USB baseret og giver brugeren mulighed for med et tryk på en knap, at dele sin præsentation med andre deltagere i lokalet vi den store skærm.Et møde med os er altid uforpligtende og vi foreslår kun hvad I behøver for at få det resultat I ønsker.


Alle løsninger installeres af vores installationsteam som kender produkterne og jeres forventninger.


Viasign Danmark

CVR: 39375788