Digital skiltning

Digital Skiltning / Easy Signage


Som butik har man mulighed for at give en kundeoplevelse som ikke fås tilsvarende online så hvorfor ikke give denne del noget fokus og tiltræk nye såvel som gamle kunder og giv dem en grund til at komme igen.


Med Digital Skiltning skaber man blikfang, oplevelse og mersalg og vore løsninger benyttes mange steder såsom butikker, pop-up shops, butiksvinduer, showrooms ja sågar venteværelser hvor fokus er på information.


Firmaer kan på en let og overskuelig måde vise budskaber til deres kunder med den rigtige besked, på rette sted og tidspunkt.


Derudover kan der vises adskillige produkter i en film eller via slideshow som samtidigt skaber blikfang højner kundeoplevelsen og giver et mere dynamisk interiør design.

 
For at skabe blikfang kræves noget relevant at vise samt noget at vise det på. Lav jeres egne slides eller afspil film, valget er jeres.


Vi kan også tilbyde hjælp med design og opsætning af materiale til visning på skærmen(e).
 

Softwareløsning med TV2 News, Vejret m.m.

Vi tilbyder også løsninger med skræddersyet softwarepakke som kan styres fra centralt hold. Dette er specielt interessant for firmaer med flere skærme / lokationer eller hvor det er fysisk vanskeligt at komme til skærmen. Med softwareløsningen opnår man et skræddersyet opdeling af skærmbillede til visning af flere ting på samme tid f.eks. TV2 News, Vejret osv. tilbud, feed hentet direkte fra ekstern hjemmeside m.m.


Forårskampagne - Leasing

En 49´ Professionel SHARP Signage skærm KUN Kr. 289,- + moms pr. mdr. over 48 mdr. med fast rente og uden førstegangsydelse.


Viste eksempel:

1 stk 49´ Professionel Signage skærm fra Sharp inkl. vægbeslag, on-site garanti, levering, fjernbetjening og opstart. Materiale som ønskes vist, tilføres skærmen via USB.

Vores service:

Vi foreslår et møde med kunden for at sikre løsningen opfylder kundens ønsker og budget. Vi kigger på butikken / lokalerne og følger op med et tilbud. Produkttræning tilbydes og vi står til rådighed udenfor normal åbningstid også.


Installation:

Vores installationsteam står gerne for installationen hvis det ønske men I kan også vælge selv at stå for denne.


Produktion af slides eller video:

Vi hjælper gerne med design af slides eller video produktion via ekstern samarbejdspartner.


Er I interesserede i at høre hvad vi kan gøre for jer så ring til os på 22 16 27 04 for en uforpligtende samtale eller send en email til: info@viasign.dk


Viasign Danmark IVS

CVR: 39375788